Regio: Berlijn/Brandenburg

Vakantiehuis boeken, huren of verhuren in Duitsland Berlijn-Brandenburg

De provincie Brandenburg staat bekend om zijn prachtige natuur. Er zijn vooral veel meren te vinden: meer dan 3000. Veel campings en vakantiehuizen in Brandenburg zijn dus rustig of aan het water gelegen. Een derde van het gebied bestaat uit beschermd natuurgebied. Ga hier dus heerlijk wandelen, fietsen of varen en kom geheel tot rust.

Als je op de camping in Brandenburg of Berlijn verblijft, moet je zeker een bezoek brengen aan Potsdam. Deze stad behoort tot de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Na de oorlog en verwaarlozing in de tijd van de DDR is hij weer helemaal opgeknapt.

Bekijk hier het beroemde park en Schloss Sansoucci, een roccocopaleis met immense tuinen. Alles hier is oorspronkelijk gebouwd naar de wensen van koning van Pruisen Frederik de Grote. Later koningen hebben het nog verder uitgebreid. Het resultaat is een exquise, opzichtig en indrukwekkend park, dat door 60 tuiniers wordt onderhouden. Ook het paleis is megalomaan en fantastisch gedetailleerd.

Vakantiehuis huren boeken of verhuren in Duitsland u460x307_DE-15731 Barbara (WBS100)

Barbara (WBS100)

Locatie: aan de rand van dorp/ stad.Grondstuk (eigenaar maakt medegebruik): ca. 2000 m², afgesloten grondstuk (hek, poortingang), met planten begroeid, verzorgd, weide. ● Afstanden:Centrum…

€ 258.00
Vakantiehuis huren boeken of verhuren in Duitsland u460x307_DE-15958 Heike (WAN105)

Heike (WAN105)

Locatie: woongebied, doodlopende weg. Toegang/parkeren: onverharde weg, ca. 100 m. mogelijkheid te parkeren in de buurt van het huis ca. 10 m. Grondstuk…

€ 216.00