• Inbegrepen
  • Reviews

Geniet van een rustige vakantie en pure ontspanning in een prachtig wandelgebied omgeven door prachtige natuur op 750 meter boven de zeespiegel, weg van het lawaai en verkeer. Het schilderachtige Zwarte Woud boerderij genaamd” Sägehof “werd gebouwd in 1697. Hij staat met graanschuur, molen, bakhuizen monumentaal pand en biedt veel van de velden, weiden en bossen rond het de ideale plek voor uw rust. voor een actieve vakantie met de e-fiets of mountainbike de werf is ideaal.

De eigen vijver van de boerderij is ideaal om te zwemmen en te ravotten. Er is een tafeltennistafel, speeltoestellen voor kinderen, waaronder een kleine trampoline en een zithoek in de buitenlucht voor gemeenschappelijk gebruik.

Het appartement ligt op de eerste verdieping van een nieuw huis op de plaats van de rechtbank: het is een zogenaamde Leibgedinghaus, een huis dat traditioneel wordt gebouwd als residentie voor de “oudere generatie” van de rechtbanken. Op de begane grond woont de eigenaar, op de 1e verdieping zijn twee appartementen.

Uw appartement is volledig uitgerust: in de keuken vindt u alles van kurkentrekker tot magnetron alles wat u nodig heeft om te koken en plezierig eten – ook waterkoker en broodrooster zijn aanwezig.

Uit alle kranen komt gezond, vers Black Forest-water uit zijn eigen bron.

Het resort Hornberg met zijn districten Niederwasser en Reichenbach bevinden zich in Gutachtal – een zijvallei van de Kinzig-vallei. Hier is de wieg van het bekende Zwarte Woud Bollenhut en de schietpartij Hornberg. Gemakkelijk te bereiken met de trein op de beroemde Zwarte Woud Railway, Hornberg is de ideale uitvalsbasis voor activiteiten en excursies van welke aard dan ook. Met een vernieuwde centrum van Hornberg nodigt u uit om te wandelen en vertoeven. Onderscheidend torens van de historische Schlossberg met de ruĂŻnes boven de stad, vanwaar u een uniek uitzicht op de grootste levende modelspoorbaan: Hornberg met het viaduct en de beroemde Zwarte Woud Railway. De mogelijkheden zijn eindeloos: of om een uitvoering van de open-air podium, waarschijnlijk de grootste wc van de wereld in het Duravit Design Center te wonen of Hornberger kijken games.
Hier komen natuur en cultuur samen. Frisse, heldere zwarte boslucht, ruisende bossen, tussen bergweiden en weilanden, evenals brede vooruitzichten zijn te vinden in en rond Hornberg. Goed gemarkeerde wandelpaden, zoals het molenwandelpad, en gevarieerde Nordic Walking- en mountainbiketochten tonen u ons prachtige landschap. Ervaar de charme van contrasten: Traditioneel als de thuisbasis van het Zwarte Woud Bollenhuttracht, innovatief met de Duravit Design Center, die uniek zijn voor het Zwarte Woud paddestoel Lehrschau en dicht bij de natuur als een portaal gemeenschap van de Nature Park Central / North.

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter