• Inbegrepen
  • Reviews

Geniet van uw vakantie in deze prachtige accommodatie in het natuurreservaat Peenetal in Loitz. Het huis heeft een speciale charme vanwege de traditionele inrichting en biedt voldoende ruimte voor maximaal 4 personen.

Het appartement bevindt zich op de 1e verdieping. Hier vindt u de open, goed uitgeruste keuken met eetkamer. Prachtige binnenplaats in gemeenschappelijk gebruik. Hier vindt u zitgelegenheid, een barbecue en een tafeltennistafel. Buiten is er ook de Fischausnehmtisch en een vriezer. Vissers zullen hier blij mee zijn.

Naast de deur vindt u accommodatie DE-16461, die ook kan worden gehuurd. U heeft voldoende ruimte voor een groot gezin of een groep vrienden.

Loitz ligt direct in het natuurreservaat Peenetal en aan de Peene. De stad heeft een eigen haven, waar de boot om te vissen zich bevindt. De Peene, ook wel de “Amazone van het noorden” genoemd, is een schilderachtig, onontwikkeld, zacht stromend water. Het wordt beschouwd als een van de rijkste viswateren in Duitsland met talrijke vissoorten. Op fiets- of peddeltochten kunt u adelaars of bevers ontmoeten, de omliggende natuurgebieden verkennen en genieten van tal van zwemmogelijkheden in rivieren en meren. In het vakantiehuis en het toeristische informatiekantoor ter plaatse plaats vindt u meer informatie.

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter