• Inbegrepen
  • Reviews

Het gaat hier om een vakantiehuis uit 1900 welke van binnen helemaal is opgeknapt. Het huis staat in het Kulmbacher Land. Hier vindt u voldoende ruimte voor 13 personen, een geschikt vakantiehuis voor een grote familie of een groep mensen. Het huis is in 2017 gedeeltelijk gerenoveerd en biedt voldoende comfort.

De waardevolle en landelijke inrichting heeft een gezellige sfeer. De meubels van dit vakantiehuis zijn op elkaar afgestemd en voorzien van veel details. De moderne keuken is goed uitgerust. De eetruimte heeft een openhaard, die voor de koude dagen voor warmte zorgt.

Als u gezellig samen wilt zitten kunt u ook terrecht in de wintertuin. Hier kunt u ook een prive feest houden. In de tuin staan een mooie stenen grill met tuinmeubilair beschikbaar, zodat u met iedereen kunt genieten van uw maaltijd.

Meteen bij het huis is een parkeerplaats voor 3 auto´s.

Er is ook een uitgebreid netwerk van fietspaden voor uitgebreide rondleidingen door het platteland, van gezellig fietsen tot mountainbiken op uitdagende wandelroutes, voor iedereen iets! De winter verandert de omgeving in een magisch sneeuwlandschap, skiërs en langlaufers zullen dit zeker waarderen.

Geniet van de Frankische keuken en de gastvrijheid in de gezellige pensions. Combineer uw vakantie met veel beweging in de unieke natuurlijke omgeving van het Frankenwald. Reizen door de stad Kulmbach of naar de stad Bayreuth, op 40 km afstand, zullen een verfrissende ervaring zijn en zullen onvergetelijke bezienswaardigheden en het hoogste cultuurplezier bieden.

Dagtochten naar Tsjechië of de stad Hof, die op 35 km afstand ligt, zijn populair bij alle gasten.

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter