• Inbegrepen
  • Reviews

Het Oostzeeresort Damp vakantiehuizen staan direct bij de 3,5km lange zandstranden, aflopend strand aan de Baltische Zee bij de stad Damp. Hier hebben de dorpen namen zoals Rieseby, Krieseby, Sieseby. U kunt hier ontspannen ver weg van het leven van elke dag, echt van het leven genieten. Het team bij het Oostzeeresort staat klaar voor u en bezorgt u de tijd van uw leven met een onvergetelijke ervaring aan zee. Oostzee resort Damp biedt een spa in moderne stijl. De vakantiehuizen hebben een terras, flatscreen televisie en een eigen badkamer.

Op het resort vindt u drie restaurants, elk met een eigen thema zoals visgerechten.

U kunt van de mooie omgeving genieten, ga lekker zwemmen, wandelen of tochten maken. Het levendige Vital en Thalasso centrum biedt een unieke wellness wereld.

Wellness & spa
Vanaf nu zullen onze gasten genieten van ontspannende en ontspannen momenten in onze saunaruimte in Mare Mara. Samen met onze pekelgrot zijn alle acht thematisch verschillende sauna’s weer beschikbaar.

E├ęn voor ├ę├ęn.
Nadat het hotel weer in nieuwe pracht schijnt, begint de volgende ronde op de vochtige locatie. De plaats van verfraaiing is de revalidatiekliniek vanaf 1 november 2020. De geluidsintensieve renovatiewerkzaamheden zullen naar verwachting ongeveer 6 tot 8 weken duren. Gedurende deze tijd kan er enige bouwruis zijn. Zoals ik al zei, kan. Onze tip: boek kamers met uitzicht op zee. Daar zullen gasten nauwelijks iets horen of zien over de bouwwerkzaamheden. Wij vragen uw begrip vooraf.

park
Naast de gratis grote parkeerplaats bij de ingang van de stad, zijn er betaalde parkeerplaatsen direct in het centrum. Dit parkeerbeheer wordt digitaal uitgevoerd via camerabewaking van parkeerplaatsen. Bij het in- en uitstappen wordt de betreffende kentekenplaat vastgelegd met een camera. De gegevens worden onherroepelijk verwijderd na het verlaten van het systeem.
De parkeerplaats is een uur lang gratis beschikbaar om in te checken. Voor vakantiehuisgasten is er nog steeds een gratis parkeerplaats in de buurt van het geboekte vakantiehuis.

Airco: Nee
Handdoeken: aanwezig
Wifi: Ja
Parkeerplek: Ja
TV: Ja
Zwembad: ja
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter