• Inbegrepen
  • Reviews

Het perfecte vakantiehuis voor uw vakantie aan de Baltische Zee – in het vakantiepark Ostsee Resort Olpenitz, het zandstrand van de Baltische Zee en de levendige zeilboothaven van Olpenitz liggen op slechts een korte loopafstand.

Het huis is modern en comfortabel ingericht. In de gecombineerde woon-/ eetkamer is aan alles gedacht – een volledig uitgeruste keukenhoek, een gezellige bankhoek met open haard en natuurlijk een kleine eettafel. U kunt ook een ontspannen ontbijt op het terras nuttigen, zelfs een strandstoel staat voor u klaar. Hier kunt u genieten van uw eerste ochtendkoffie, beschermd tegen de wind. Er is ook niets dat een kleine barbecue-avond in de weg staat, want er zijn barbecue- en tuinmeubelen.

Na een lange wandeling langs de Baltische Zee kunt u opwarmen en ontspannen in de infraroodsauna.

Omdat de huizen direct aan de kust liggen, vragen wij om uw begrip dat het terrasmeubilair alleen beschikbaar is in het zomerseizoen; in de winter wordt dit een half jaar veilig opgeborgen vanwege de vaak harde wind.

Hier vindt u aanbiedingen voor alle budgetten en vormen van vakantie, van spontane korte reizen, een lang weekend, een lange, ontspannen zomervakantie of een pauze in de stillere off-season, wanneer de Oostzeestranden veel ruimte bieden en het des te comfortabeler is in een vakantiehuis.
Houd er rekening mee dat vissen in het havenbekken niet is toegestaan.

*** Houd er rekening mee dat het OstseeResort Olpenitz nog in aanbouw is. Vanwege de huizen in aanbouw, kan de buitenruimte en de dichtheid van gebouwen constant veranderen en afwijken van de getoonde foto’s. De huurprijs is al berekend op basis van deze bouwsituatie; verdere kortingen zijn uitgesloten. ***

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter