• Inbegrepen
  • Reviews

Gelegen in een magische omgeving direct naast het kasteelhotel in de buurt van Schwerin, is dit vakantiehuis in een traditionele stijl. Het biedt maximaal comfort en ruimte voor het hele gezin: op het terras en in de grote tuin kunt u genieten van de zomer Op koele dagen kunt u zich comfortabel maken voor het knetterende open vuur na een lange saunasessie.

Een speciaal hoogtepunt voor de jongste gasten is het bed in de kinderkamer, dat is ontworpen als een tent! De volwassenen vinden ruimte in de twee aparte slaapkamers, elk met een comfortabel tweepersoonsbed.

Geniet van het uitgestrekte park van het kasteel en de natuurlijke zwemvijver of verbeter uw handicap op de nabijgelegen golfbaan. Prachtige recreatieve mogelijkheden zoals fietsen, wandelen of paardrijden en culturele uitstapjes naar Schwerin of Wismar nodigen u uit voor een veelbelovend verblijf. Het restaurant “Cheval Blanc” biedt regionale en seizoensgebonden gerechten op het hoogste niveau, zodat u verwend kunt worden met culinaire hoogstandjes.

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter