• Inbegrepen
  • Reviews

Beleef ontspannende dagen in het verzorgde en comfortabele appartement op een rustige locatie in Markt FloƟ in Opper-Palts, in het noordoosten van Beieren.
Het appartement bevindt zich op de begane grond en biedt voldoende ruimte voor een vakantie met het hele gezin. Geniet van de natuur op de zonneweide, met een drankje op het terras of een gezellige barbecue-avond. In de tuin staan speeltoestellen voor uw kinderen.

Het appartement is rustiek ingericht en beschikt over vier slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, een gezellige woonkamer en een badkamer met douche en ligbad. Een wasmachine en droger zijn tegen betaling beschikbaar.
Het Opper-Paltserwoud fascineert met een gevarieerd en veelbelovend landschap dat kan worden bewandeld en verkend zonder grote hoogteverschillen. Er zijn ook veel mogelijkheden voor heerlijke wandelingen voor gezinnen.

Ook zonder grote beklimmingen is het Bockl-fietspad, het langste fietspad van Beieren op een spoorlijn, dat over het natuurpark naar de Tsjechische grens loopt. De Goldweg is een bekroonde wandelroute die je uitnodigt tot vele prachtige wandelingen.
De steden Weiden in de Opper-Palts of Bayreuth nodigen u uit voor een uitstapje, evenals de kleine traditionele stadjes in de omgeving. U kunt ook een uitstapje maken naar het nabijgelegen Tsjechiƫ.

Een vakantie in dit appartement in de Boven-Palts is ideaal om met uw gezin en uw hond ontspannende dagen in de natuur door te brengen.

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter