• Inbegrepen
  • Reviews

Het appartement ligt in een gebouw dat is aangevuld met een lichte teelt in 2018, waarbij een ruime, moderne keuken en een overdekt balkon liggen. De vloer tot het plafond panoramische ramen laten de zon schijnen en ook dwalen blik. Slaapkamer en badkamer bevinden zich in het oudere gedeelte van het huis met overeenkomstig oudere meubels.

De twee aparte bedden in de tweede slaapkamer is er een eenpersoonsbed dat kan worden uitgetrokken en dus heeft twee bedden.

Als gevolg van de helling van de ingang van het appartement aan de achterzijde van het huis is inderdaad op de begane grond, maar aan de voorzijde van het appartement is als een appartement op de 1e verdieping. In het onderste deel van het huis is een grote kamer met open haard en keuken, die op aanvraag ter plaatse kunnen worden geboekt, bijvoorbeeld, als seminarieruimte of als feest. Een sauna in het naburige huis kan tegen een toeslag worden gedeeld.

Geniet van de vredige rust te midden van weilanden en bossen. De gemeente Crinitzberg ligt in het district Zwickau in Saksen. Onder de mogelijke activiteiten en excursies in de Free Plohn bent hier (12 km), het stuwmeer Schönheide (10 km), de routes voor Cow Mountain (7 km) of de Duitse Aerospace Exhibition in Rautenkranz (20 km).

In hetzelfde gebouw is het appartement DE-16308, op slechts 40 meter van het DE-12178 zodat 18 mensen in totaal kunnen worden ondergebracht op deze eigenschap.

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter