• Inbegrepen
  • Reviews

COVID 19 measures

  • All the rules and regulations issued by the (local) government must be followed.

Additional information from the campsite/park 22-06-2020: 

  • Update 08/07/2020 = Offingen Bad Durrheim: a part of the 'Gästekarte plus' program is cancelled; see for the Therme the actual information on www.solemar.de

Feriendorf Bad Dürrheim-Öfingen is zowel in de zomer als in de winter een prima plek voor ontspanning en activiteiten. Boek nu je vakantie in het heilzame Feriendorf Bad Dürrheim op Vacanceselect!

De voorzieningen van Feriendorf Bad Dürrheim-Öfingen

Je hebt een keer per dag 3 uur toegang tot wellnesscentrum “Solemar” in Bad Dürrheim. Daarnaast zijn er op het park ruimschoots voorzieningen voor een heerlijke vakantie aanwezig, zoals:
· Minimarkt en bibliotheek
· Oppasservice
· Broodjesservice
· Restaurant

De kinderen hebben alle ruimte en mogelijkheden om te spelen. Zo is er onder meer:
· Overdekte recreatieruimte
· Speeltuinen
· Animatie in de zomer

Genoeg te doen voor iedereen, in alle jaargetijden.

De omgeving

Het Feriendorf Bad Dürrheim-Öfingen is onderdeel van de stad Bad Dürrheim en ligt aan de rand van het beroemde Zwarte Woud. Er lopen mooie wandel- en autoroutes door dit omvangrijke dennen- en naaldenbos en in de winter kun je hier langlaufen. Laat je ook eens verwennen in Wellness en gezondheidscentrum “Solemar”, met onder meer een zoutwater heilbad, een sauna en diverse therapieën. Een goed idee voor een dagje uit is een bezoek aan de watervallen van Schaffhausen, op 55 km afstand van Öfingen. De actieve en weldadige uitstapjes in de heilzame omgeving van Bad Dürrheim zullen je goed doen. Kies voor een heerlijke vakantie in Feriendorf Bad Dürrheim!

Airco: nee
Handdoeken: nee
Wifi: nee
Parkeerplek: nee
TV: nee
Zwembad: nee
Kindvriendelijk: nee
Rookvrij: nee
Dieren toegestaan: nee

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter