• Globaal
  • Inbegrepen
  • Reviews

Het appartement in Calpe heeft 2 slaapkamer(s) en is geschikt voor families en groepen tot 5 personen. De accommodatie heeft een oppervlakte van 70 m², en u heeft een mooi uitzicht op zee en het zwembad. De woning bevindt zich op 200 m van het zandstrand, 1 km van het dorp, 500 m van de supermarkt, 75 km van de luchthaven, 4 km van het treinstation.

Calpe ligt tussen Alicante en Valencia aan de Costa Blanca. Deze kust is een van de meest bezochte van heel Europa. Elke zomer trekken de mooie stranden, de bijna gegarandeerde zonneschijn en het levendige uitgaansleven veel toeristen aan.
Calpe is een mondaine badplaats met allure met veel 4 of 5 sterren- vakantiewoningen. De skyline wordt gedomineerd door de rots van Ifach, een grote rots die uit de zee naar boven stijgt en door rotspuin met de kust is verbonden. Het verdeelt de stad aan weerszijden in twee grote baaien. In het zuiden bevindt zich de Playa Arenal met de oude binnenstad en in het noorden de Playa Levante, het recentelijk ontwikkeld toeristische gedeelte.

Geen details gevonden.

Airco:
Handoeken: mogelijkheid tot huren
Wifi:
Parkeerplek: Ja
TV: Ja

Geen extra afbeeldingen beschikbaar.

Er zijn momenteel nog geen reviews beschikbaar.

Laat als eerste een review achter